En liten metode for å måle ledningsevnen til grafittpulver

Konduktiviteten til grafittpulver er en viktig faktor for å lage ledende produkter, så det er veldig viktig å måle konduktiviteten til grafittpulver. Konduktiviteten til grafittpulver er en viktig faktor for grafittpulverledende produkter. Det er mange faktorer som påvirker ledningsevnen til ledende grafittpulver, for eksempel forholdet mellom grafittpulver, ytre trykk, miljøfuktighet, fuktighet og til og med lys. Vanligvis kan følgende metoder brukes til å måle ledningsevnen til grafittpulver:

Utvidbar-grafitt4

1. Mål ledningsevnen til ledende grafittpulver ved hjelp av harpiksmetoden.

Kjøp litt harpiks for ledende maling, tilsett samme mengde ledende grafittpulver, og belegg det deretter på et brett for å måle ledningsevnen med et digitalt multimeter.

2. Noen andre faktorer for å måle resistiviteten til ledende grafittpulver.

Konduktivitet vil endre seg med eksterne faktorer, og den er sensitiv. Tidlige mikrofoner var alle laget av grafittpulver, fordi vibrasjonen av lyd endret ledningsevnen mellom grafittpulver, for å endre strømmen og generere analoge signaler. Det kan tenkes at du trenger de eksperimentelle miljøkravene for å måle ledningsevnen hans.

3. Voltammetrisk motstandsmåling

Spesifikk metode: Bruk en liten elektrisk måler med et presist måleområde eller et motstandsmultimeter for å måle kontrasttesten. Du kan bruke en liten pære for å se dens ledningsevne i henhold til lysstyrken. Hvis pæren er lysere, er motstanden mindre.


Innleggstid: 28. november 2022