Kjenner du til grafittpapir? Det viser seg at din måte å bevare grafittpapiret på er feil!

Grafittpapir er laget av høykarbonflakgrafitt gjennom kjemisk behandling og høytemperaturekspansjonsrulling. Utseendet er glatt, uten åpenbare bobler, sprekker, rynker, riper, urenheter og andre defekter. Det er basismaterialet for fremstilling av ulike grafitttetninger. Det er mye brukt i dynamisk og statisk forsegling av maskiner, rør, pumper og ventiler innen elektrisk kraft, petroleum, kjemisk industri, instrumentering, maskineri, diamant og andre industrier. Det er et ideelt nytt tetningsmateriale for å erstatte tradisjonelle tetninger som gummi, fluorplast og asbest. .
Spesifikasjonene til grafittpapir avhenger hovedsakelig av tykkelsen. Grafittpapir med forskjellige spesifikasjoner og tykkelser har forskjellige bruksområder. Grafittpapir er delt inn i fleksibelt grafittpapir, ultratynt grafittpapir, forseglet grafittpapir, termisk ledende grafittpapir, ledende grafittpapir, etc. Ulike typer grafittpapir Det kan spille sin rolle i forskjellige industrielle felt.

6 egenskaper ved grafittpapir:
1. Enkel behandling: Grafittpapir kan stanses i forskjellige størrelser, former og tykkelser, og utstansede flate plater kan leveres, og tykkelsen kan variere fra 0,05 til 1,5 m.
2. Høy temperaturmotstand: den maksimale temperaturen på grafittpapir kan nå 400 ℃, og minimumstemperaturen kan være lavere enn -40 ℃.
3. Høy termisk ledningsevne: Den maksimale termiske ledningsevnen i planet for grafittpapir kan nå 1500W/mK, og den termiske motstanden er 40 % lavere enn for aluminium og 20 % lavere enn for kobber.
4. Fleksibilitet: Grafittpapir kan enkelt lages til laminater med metall, isolasjonslag eller dobbeltsidig tape, noe som øker designfleksibiliteten og kan ha lim på baksiden.
5. Letthet og tynnhet: Grafittpapir er 30 % lettere enn aluminium av samme størrelse og 80 % lettere enn kobber.
6. Brukervennlighet: Grafittkjøleribben kan festes jevnt til enhver flat og buet overflate.

Når du oppbevarer grafittpapir, vær oppmerksom på følgende to forhold:
1. Oppbevaringsmiljø: Grafittpapir er mer egnet til å plasseres på et tørt og flatt sted, og det utsettes ikke for solen for å hindre at det klemmes. Under produksjonsprosessen kan det redusere kollisjoner; den har en viss grad av ledningsevne, så når den skal lagres, bør den holdes unna strømkilden. elektrisk ledning.
2. Forhindre brudd: Grafittpapiret er veldig mykt i tekstur, vi kan kutte det i henhold til kravene, for å forhindre at de går i stykker under lagring, det er ikke egnet for å brette eller bøye og brette i en liten vinkel. Generelle grafittpapirprodukter er egnet for skjæring i ark.


Innleggstid: Mar-04-2022