Hva er fordelene med utvidbar grafitt?

1. Utvidbar grafitt kan forbedre prosesseringstemperaturen til flammehemmende materialer.
I industriell produksjon er den vanligste metoden å tilsette flammehemmere i ingeniørplast, men på grunn av den lave nedbrytningstemperaturen vil dekomponering først skje, noe som resulterer i feil. De fysiske egenskapene til ekspanderbar grafitt er stabile, noe som ikke vil påvirke kvaliteten på bearbeidede materialer og forbedre den flammehemmende egenskapen.

Hva er fordelene med utvidbar grafitt?

Utvidbar grafitt

2. Røyken produsert av ekspanderbar grafitt er mindre og effekten er betydelig.

Generelt sett vil halogenerte flammehemmere tilsettes for å gjøre objektet flammehemmende og flammehemmende funksjon, men vil produsere røyk og sur gass, påvirke menneskers helse, korrosjon av innendørs utstyr; Metallhydroksid vil også bli tilsatt, men det har stor innvirkning på slagfastheten og mekanisk styrke til plasten eller matrisen, og kan også påvirke folks helse og korrodere innendørsutstyr. Når luften ikke er veldig jevn, kan tilsetning av fosfor flammehemmere ha alvorlige effekter på mennesker. Utvidbar grafitt er ideelt. Den produserer en liten mengde røyk og har en betydelig flammehemmende effekt.

3. Utvidbar grafitt har god varmeisolasjon og korrosjonsbestandighet.

Utvidbar grafitt er et korrosjonsbestandig materiale som eksisterer som en stabil krystall. Det forringes ikke under dekomponering og oksidasjon før det svikter på grunn av begrensninger for holdbarhet og stabilitet.

Oppsummert, fordelene med ekspanderbar grafitt gjør det til det foretrukne materialet for varmeisolering og flammehemmende middel. Når vi velger utvidet grafitt, må vi velge ekspanderte grafittprodukter av høy kvalitet for å oppnå industriell effekt, ikke bare for lav pris.


Innleggstid: 19. november 2021