Hvilke faktorer trengs for grafittpapirbehandling?

Grafittpapir er et spesialpapir laget av grafitt. Når grafitt nettopp ble gravd ut av bakken, var det akkurat som skjell, og det ble kalt naturlig grafitt. Denne typen grafitt må behandles og foredles før den kan brukes. Først blir den naturlige grafitten bløtlagt i den blandede løsningen av konsentrert svovelsyre og konsentrert salpetersyre i en periode, deretter vasket med klart vann og boret, og deretter satt inn i en høytemperaturovn for brenning. Følgende Furuite grafittredaktør introduserer forutsetningene for å produseregrafittpapir:

Grafittpapir 1
Fordi innlegget mellom grafitt fordamper raskt etter oppvarming, utvider volumet av grafitt seg raskt med dusinvis eller til og med hundrevis av ganger, så det oppnås en slags bred grafitt, som kalles "hoven grafitt". Det er mange hull i den hovnegrafitt(tilbake etter at innlegget er fjernet), noe som i stor grad reduserer pakkingstettheten til grafitt til 0,01 ~ 0,059/cm3, med lav vekt og utmerket varmeisolasjon. Fordi det er mange hulrom med forskjellige størrelser og skrapete, kan de låses sammen med hverandre på kryss og tvers av en ekstern kraft, som er selvklebingen av ekspandert grafitt. I henhold til denne selvklebingen av ekspandert grafitt kan den bearbeides til grafittpapir.

Derfor er forutsetningen for produksjon av grafittpapir å ha et komplett sett med utstyr, det vil si en enhet for å forberede ekspandert grafitt fra bløtlegging, rengjøring og brenning, der det er vann og brann, som kan føre til eksplosjon, så sikker produksjon er spesielt viktig; For det andre, papirfremstilling og rullepressemaskiner, bør det lineære trykket ved rullepressing ikke være for høyt, ellers vil det påvirke jevnheten og styrken til grafittpapir, og det lineære trykket er for lite, noe som er enda mer umulig. Derfor må prosessbetingelsene være nøyaktige, oggrafittPapiret er redd for fuktighet. Det ferdige papiret skal være fuktsikker emballasje, husk å være vanntett og godt bevart.


Innleggstid: 17. april 2023